2010. március 15., hétfő

SMR System alapszintű szeminárium


2010. március 21. 15:00-18:00 – Csíky Ferenc, vezető oktató és Tóth Ádám, SMR System Tanácsadó

Kettlebell Rehab- Váll- és könyök problémák



Középpontban a váll- és könyök problémák, tipikus hibák javítása

Előfordult már veled a kettlebell edzések során, hogy elkezdett fájni a vállad, vagy a könyököd?

Sok esetben ezeket a váll- és könyök problémákat nem kellő figyelemmel kivitelezett gyakorlatok során szerezzük. Ha kettlebellel edzel, óhatatlanul használod a karod, legyen szó statikus, vagy dinamikus gyakorlatokról.

A váll- és a könyökfájdalmak nem csak a helytelenül kivitelezett gyakorlatok okán jelentkezhetnek, hanem attól is, hogy a testtartás eredetileg is hagy némi kívánnivalót maga után, valamint a mozgáskoordináció a kettlebelles edzés során elégtelen.

Előfordulhat az is, hogy nem kellő a súlyválasztás, de az is, hogy ugyan relatíve kis súllyal dolgozol és mégis jelentkezik a váll- és/vagy a könyök területén a fájdalom. Ennek okait alaposan megvizsgáljuk a szemináriumon.

A kurzus keretein belül igyekszünk egyrészt a tipikus hibák javításaival megelőzni és rehabilitálni a váll- és könyök problémákat, valamint a teljesen kezdő kettlebelleseknek is olyan korrekciós gyakorlatokkal szolgálni amelyek segítségével megelőzhetik, akár megszüntethetik a problémákat.

FONTOS! Amennyiben fáj a vállad, vagy a könyököd, akkor is jöhetsz, de vállalnod kell, hogy betartasz minden olyan szabályt és utasítást, amit a biztonságod érdekében mondunk Neked! Ebben az esetben nagy esélyed van arra, hogy a váll- és könyökproblémád akár a helyszínen már sokat fog javulni!

A szeminárium díja március 19-ig fizetve 5.000.- Forint, utána fizetve 6.000.- Forint. A díj tartalmazza az ingyenes fitnesz terem, a szauna, valamint a gőzfürdő használatát!

A létszám limitált, max. 25 fő! Legnagyobb örömünkre a Kettlebell Rehab szemináriumokra egyre többen jelentkeztek, így javasoljuk, minél előbb regisztráljatok!

Helyszín - GOLD Sport- és Szabadidőközpont, Budapest, Budafoki út 111-113.

Időpont – 2010. március 21. vasárnap, 09:00-12:00

Jelentkezés személyesen - Csíky Ferenc RKC és Tóth Ádám RKC

Jelentkezés emailben – Csíky Ferenc RKC (csikyferenc@kettlebell.hu)

A legközelebbi Kettlebell Rehab szemináriumon a hát és a csípő problémákat helyezzük a középpontba. A program időpontjáról hamarosan tájékoztatunk!

Ezen felül tervezünk még más, kifejezetten probléma-centrikus Kettlebell Rehab szemináriumokat is! Kérünk, ha van ötleted, írd meg nekünk! Köszönjük!