2010. február 22., hétfő

Kettlebell Rehab - TGU Szeminárium Február 28!!!

Középpontban a TGU (Turkish Get-up, azaz Török felállás) – rávezető gyakorlatok, korrekció, kombinációk

A szemináriumra várunk minden kedves érdeklődőt! Olyat is, aki esetleg eddig még nem próbálta ki az RKC rendszerét! A kurzuson az alapoktól haladunk a bonyolultabb gyakorlatok felé úgy, hogy közben kitérünk a TGU „rehabilitációs” előnyeire, a gyakorlat kritikus pontjaira.

A szeminárium több rávezető, illetve korrekciós gyakorlatot tartalmaz. Ezek nem csak a TGU technikai finomítását célozzák, önmagukban is alkalmazhatók, egyes esetekben súly nélkül is.

Már gyakorlott kettlebellezőknek különféle kombinációs lehetőségekkel „kedveskedünk”, melyekkel színesíthetik az edzéseiket! A TGU szeminárium mind a precízebb kivitelezésre, mind a pre- és rehabilitációra, mind pedig edzéseid terén személyes céljaidban való lehetőségek kiaknázására helyezi a fókuszt!

A szeminárium díja február 26-ig fizetve 5.000.- Forint, utána fizetve 6.000.- Forint. A díj tartalmazza az ingyenes fitnesz terem, a szauna, valamint a gőzfürdő használatát!

A létszám limitált, max. 25 fő! Legnagyobb örömünkre a Kettlebell Rehab szemináriumokra egyre többen jelentkeztek, így javasoljuk, minél előbb regisztráljatok!

Helyszín - GOLD Sport- és Szabadidőközpont, Budapest, Budafoki út 111-113.

Időpont - 2010. február 28. vasárnap, 09:00-12:00

Jelentkezés személyesen - Tóth Ádám RKC és Csíky Ferenc RKC

Jelentkezés emailben – Csíky Ferenc RKC (csikyferenc@kettlebell.hu)

A legközelebbi Kettlebell Rehab szemináriumon a Swing és a Clean gyakorlatot helyezzük a középpontba. A programot 2010. március 21-én vasárnap, 09:00-12:00 között tartjuk a Gold Centerben (Budapest, Budafoki út 111-113).

Ezen felül tervezünk még más, kifejezetten probléma-centrikus Kettlebell Rehab szemináriumokat is! Kérünk, ha van ötleted, írd meg nekünk! Köszönjük!

Nincsenek megjegyzések: