2010. január 13., szerda

Felkészítő program az RKC instruktori szemináriumra

Csíky Ferenc RKC barátommal együtt RKC Instruktori felkészítő programot tartunk! A programot azok is elkezdhetik, akik még nem regisztráltak, de készülnek az RKC Instruktori szemináriumra!

RKC Instruktori felkészítő program
A felkészítő program időpontjai

2009. január 24. A rávezető gyakorlatoktól a Swingig
2009. február 28. Swing és variációi – Clean
2009. március 21. TGU
2009. április 25. Military Press
2009. május 30. Snatch
2009. június 27. TESZT leellenőrizheted, hol tartasz! – Tabata / Vo2Max
2009. július 18. TESZT újra – ez meghozza majd az önbizalmad!

Mint a fenti időpontokból láthatod, a program 7 hónapon át tart és havi egy alkalommal kerül megrendezésre. Minden alkalommal az adott technikát vesszük át alaposan, segítő javaslatokat kapsz arra, hogyan tudsz hatékonyan felkészülni. Egy-egy foglalkozás 1,5-2 órát fog igénybe venni. Ezen idő alatt a technikák tisztázásán kívül lesznek edzés blokkok és hagyunk időt a felmerülő kérdések tisztázására is.

A program keretén belül javaslunk egy “általános felkészülési tervet, programot” a sikeres felkészüléshez.

FIGYELEM! A program önmagában nem elég ahhoz, hogy sikeresen levizsgázz, ehhez a TE kitartó munkád szükséges! A program azoknak szól, akik már elkezdték a felkészülést az RKCra és edzenek rendszeresen!

A felkészítő program díja 4.000.- HUF / alkalom.

Amennyiben részt veszel a teljes programon, akkor kapsz 30% kedvezményt, azaz 19.600.- HUF a teljes program díja. Ebben az esetben ezt az összeget 2010. január 24-ig fizesd be egy összegben. A fizetés lehetőségeiről jelentkezésed után írásban értesítünk!

Milyen előnyöd származik még abból, ha a teljes programon rész veszel?

Lehetőséged van a program ideje alatt – javaslatunk szerint minél előbb – igénybe venni egy teljes FMS mérést, természetesen kedvezménnyel! Az FMS mérés díjából 20% kedvezményt adunk!

További 20% kedvezményt kapsz valamennyi Kettlebell Rehab program díjából – 2010. augusztus 31-ig bezárólag.

Amennyiben a program ideje alatt részt veszel egy SMR alapszintű kurzuson, abból is kapsz 20% kedvezményt! Ha már voltál ilyen szemináriumon, hát küldd el egy ismerősödet, akinek jót akarsz!

A fenti programon felül lehetőség van külön egyéni konzultációkra. Amennyiben érdekel ez a fajta segítség is, kérünk, jelezd felénk emailben. Az egyéni felkészítés legnagyobb előnye, hogy a felkészülést személyre tudjuk szabni, ha valahol megakadsz, nagyobb az esély arra, hogy gyorsabban átlendülsz az akadályon. Az egyéni felkészítés díja ugyancsak egyéni, függ a rendszerességtől, az alkalmankénti órák és a résztvevők (max. 2 fő!) számától.

Kérdésed van? Írj bátran!

Tóth Ádám RKC, FMS specialista és SMR Tanácsadó - tothadam@kettlebell.hu
Csíky Ferenc RKC, FMS specialista és SMR vezető oktató – csikyferenc@kettlebell.hu

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Írtam egy bejegyzést a Csak Csajok zsenialitásáról, rólatok is megemlékezve. Ha gondolod, csekkold le!
Üdv,
Zsuzsa