2010. január 17., vasárnap

Kettlebell Rehab- Military Press- 2010 január 24


A programot, a megszokottak szerint Csíky Ferenc RKC barátommal közösen tartjuk, mégpedig 2010. január 24-én, vasárnap, 9:00-12:00 között. Pontos helyszínről hamarosan értesítjük a nagyérdeműt! :)

Lássuk a részleteket….

Military Press és más nyomás-variációk, rávezető gyakorlatok

Ha már rendszeresen végzed a Military Press – Katonai Nyomás – és más nyomás-gyakorlatokat, szeretnéd precízebbé tenni a technikád, tovább kívánsz fejlődni, vagy kíváncsi vagy arra, hogyan lehet ezeket a gyakorlatokat pre- és rehabilitációra használni, akkor ez a kurzus Neked szól!

Segítünk abban, hogy miként tudsz biztonságosan a fejed fölé juttatni a súlyt, anélkül, hogy megsérülnél, itt elsajátíthatod a biztonságos és precíz kivitelezést.

Segítünk abban is, miként tudod izgalmassá tenni a nyomás alapú edzéseidet, hogyan tudod a saját céljaid elérése érdekében variálni a nyomás-gyakorlatokat. Megmutatjuk neked a nyomás variációit az egyszerűbb technikáktól a nehezebbek felé haladva.

A Kettlebell Rehab szemináriumok nem csak haladó kettlebellezőknek szólnak! Ha csak most kezdted, vagy csak érdekel ez a vonal, várunk szeretettel! A részvétel akkor sem kizárt, ha akad valamilyen sérülésed, problémád – természetesen ha a válladdal van gond, akkor ez a program nem neked szól! Ebben az esetben kérjük, jelezd ezt felénk írásban, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot, a probléma tisztázása céljából.


Csíky Ferenc RKC, FMS specialista és SMR vezető oktató – csikyferenc@kettlebell.hu
Tóth Ádám RKC, FMS specialista és SMR Tanácsadó - tothadam@kettlebell.hu

A legközelebbi Kettlebell Rehab szemináriumon a Snatch – Szakítás - gyakorlatot helyezzük a középpontba. A programot 2010. február 7-én rendezzük, a délelőtti órákban.



SMR vezető oktató – csikyferenc@kettlebell.hu

Nincsenek megjegyzések: