2010. január 30., szombat

Kettlebell Rehab - Snatch és Vo2max



A Snatch és variációi, rávezető gyakorlatok

Mivel a Snatch (szakítás) olyan gyakorlat, ami komoly alapokat és összetett technikát igényel, ez a szeminárium azoknak szól, akik már valamennyire jártasak az RKC rendszerében alkalmazott kettlebell edzésekben.

A kurzus során a Snatch, valamint a rávezető gyakorlatok alapos vizsgálata és begyakorlásán kívül fontos szerepet kap a VO2max protokoll háttere, felépítése, kivitelezése és tesztelése.

Ha már rendszeresen végzed a Snatch gyakorlatot és, szeretnéd precízebbé tenni a technikád, tovább kívánsz fejlődni, vagy kíváncsi vagy arra, hogyan lehet ezeket a gyakorlatokat pre- és rehabilitációra használni, akkor ez a kurzus Neked szól!

Segítünk abban, hogy miként tudsz biztonságosan szakításokat végezni, anélkül, hogy megsérülnél, itt elsajátíthatod a biztonságos és precíz kivitelezést.

Segítünk abban is, hogy miként tudod izgalmassá tenni a snatch alapú edzéseidet, hogyan tudod a saját céljaid elérése érdekében variálni a snatch gyakorlattal edzéseidet. Megmutatjuk neked a snatch variációit az egyszerűbb technikáktól a nehezebbek felé haladva.

Ez a Kettlebell Rehab szeminárium a gyakorlott kettlebellezőknek szól! A részvétel akkor sem kizárt, ha akad valamilyen sérülésed, problémád! Ebben az esetben kérjük, jelezd ezt felénk írásban, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot, a probléma tisztázása céljából.

A szeminárium díja február 4-ig fizetve 5.000.- Forint, utána fizetve 6.000.- Forint. A létszám limitált, max. 25 fő!

Helyszín - GOLD Sport- és Szabadidőközpont, Budapest, Budafoki út 111-113.

Jelentkezés - Tóth Ádám RKC (tothadam@kettlebell.hu) és Csíky Ferenc RKC (csikyferenc@kettlebell.hu)

A legközelebbi Kettlebell Rehab szemináriumon a stabilitást fejlesztésére és az aszimmetriák esetében javasolt korrekcióra alkalmazható gyakorlatokat helyezzük a középpontba. A programot 2010. február 19-én pénteken, 18:30-20:00 között tartjuk a Gold Centerben (Budapest, Budafoki út 111-113).

Nincsenek megjegyzések: