2009. május 17., vasárnap

Az elmúlt pár nap tömören.

Az elmúlt pár napunk az RKC jegyében zajlott. Mind edzés mind "munka" szempotjából.

Pénteken edzettem egy kellemeset:
5 Kör:
snatch 32kg 5-5ism.
Kétkezes nyomás 24kg 5ism.
húzódzkodás gyűrün sajáttestsúllyal 5 ism.
körök közötti pihenő 45sec.

kombinált gyakorlat sor I. : snatch + bent press (guggolással) + TGU 32kg 3x1-1
kombinált gyakorlat sor II. : snatch + press + TGU 32kg 3x1-1

törzs erősítés medicin labdával, súlyal, hiperextenziós padon + függeszkedve lábemelés + "dragon flag" 3kör 6ism mindenből (ez a kör 8 gykorlatból állt)

SMR, Nyújtás!!!!! (szinte kötelező :))

Szombat: Aznap volt Magyarországon az első Kettlebelles konferencia. Ezen az összejövetelen megoszztottuk tapasztalatainkat egymással. Lakatos Péter meghívott előadónak , amit ezúton is köszönök neki!! Aki eljött ,szerintem sok új és érdekes dolgot hallhatott az előadóktól. Nem feltétlen csak az edzésekről , hanem az üzleti rész építéséről, fejlesztéséről is. Nagyon hasznos összejövetele volt ez a magyarországi "Kettlebelles élet" fejelődésének .

Vasárnap: ez a nap szintén a kettlebell terjesztésével és megismertetésével telt. A
Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) által rendezett, egész napos családi programon vettünk részt. Tartottunk bemutatót a nagyszínpadon és megpróbáltuk minnél több emberrel megismertetni az RKC rendszert és magát az eszközt.
A nap első kérdése tetszett a legjobban, amit feltettek nekünk. Ez így hangzott : "Ez milyen gép?". Hát el tudjátok képzelni milyen meglepetés ként ért ez minket, mikor egy teljesen egy szerű vas "golyóról" ez az első kérdés. Nem tudom még mostanáig sem , hogy mit látott meg benne amit mi nem :))
Ugyanakkor nagyon jó volt hallani a stand előtt elmenő néhány embertől: "nézd, tudod az a kettlebell, az xy is azzal edz és az mondja milyen jó! ". Hát igen , hamarosan még többen be fognak GOLYÓZNI ,ha rajtunk múlik!!!

Aztán du. edzés: ez a mai edzés csak "játék volt a súlyokkal. Próbálgattunk rég nem hasznélt gyakorlatokat, kipróbáltunk variációkat . Ja nem utolsó sorban kipróbáltuk az erőnket is. Nagyon pozitív dolgokat tapasztaltunk. Enikő úgy, hogy kb 1 éve nem foglalkozik a nyomásai fejlesztésével , olyan szépen nyomta ki a 20kg-os golyót, hogy csak na! Ez szép befejezése volt a napnak.

Ui.: Legyen célotok, edzetek rendszeresen, és az eredmény nem marad el! Ádám

Nincsenek megjegyzések: